Press "Enter" to skip to content

MARKOVIĆ SE VRAĆA NA KLUPU RADNIČKOG, OSTOJIĆ PREUZEO RIBNICU

Dragiša Ostojić više nije trener Radničkog, umesto njega na klupu narandžasto-plavih će sesti Kosta Marković. Uprkos vrlo dobro odigranoj sezoni 2021-22 u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, u kojoj je klub sa Petog puka završio na četvrtoj poziciji, došlo je do razlaza Radničkog i iskusnog trenera Ostojića. On će karijeru nastaviti na klupi mioničke Ribnice.

OSTOJIC
Dragiša Ostojić – novi trener Ribnice

Novi šef stručnog štaba Radničkog biće Kosta Marković koji je do sada u par navrata vodio popularnog “Rala” a prošlu sezonu je proveo u radu sa mlađim kategorijama valjevskog zonaša.

KOSTA1-1
Kosta Marković – novi trener Radničkog

Juče je trener Kosta Marković izvršio prozivku prvog tima. Na spisku se našlo 28 igrača, od toga 5 novih lica, 2 pojačanja i 3 igrača koja su na probi. Pet momaka iz omladinske selekcije se pridružilo treninzima prvog tima, kao i jedan igrač iz kadetske selekcije. Na prvom treningu odrađeni su testovi za početak priprema. Najpoznatije pojačanje narandžasto-plavih je igrač sredine terena, Marko Prokić koji stiže iz Ribnice a pred njega novi član Radničkog takođe je centarfor Nikola Mijailović koji dolazi iz ubskog Jedinstva.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *