Press "Enter" to skip to content

Kupovi Srbije u rvanju

Proteklog vikenda rvaci valjevske “Mladosti” učestvovali su na dva Kupa Srbije za uzraste U20 (juniori) i U17 (kadeti) koji su se održavali u Beogradu.

Učešće je uzelo 5 juniora odnosno 7 kadeta našeg kluba. Specifičnost kupova je to što pravo učešća imaju i inostrani takmičari, pa su naši borci odmerili snage sa predstavnicima Moldavije, Grčke, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

IMG-1a5f56a07c2f0be05c398c3216041ef5-V

U kategoriji juniora Luka Pavlović je završio na trećem mestu. Dan je otvorio sa dve pobede da bi nakon poraza u polufinalu od Molnara iz zrenjaninskog “Proletera” pobedio u borbi za treće mesto.

IMG-0b4606ae7c4e353bbacb29b7646b68a5-V

Kadeti su sa tri bronze ekipno završili na 6 mestu u konkurenciji 26 timova. U izuzetnoj jakoj konkurenciji bilo je dosta uzbudljivih mečeva ali do bronzane medalje na kraju stižu Veljko Mitrović, Kojić Uroš i Pavle Jovanović.

“Bronzani vikend za naš klub. Na kupove gledamo kao odličnu proveru forme, videli smo šta treba popraviti i naravno vraćamo se u salu da radimo dalje na pripremama za kvalifikacione turnire i nacionalna prvenstva. Kondicije ne manjka, pripremni period je odrađen odlično i uz manje tehničke ispravke očekujemo i veće domete. Trenutno se nalazimo na 7 mestu na rang listi klubova i počinjemo da mrsimo konce klubovima i sa daleko većom tradicijom i uslovima u kojima rade, valjevski inat radi svoje.Narednog vikenda očekuju nas kupovi U13 i U11 ali i nastup Uroša Kojića u nacionalnom kadetskom timu na turniru u Zagrebu”, izjavio je trener Darko Pantelić.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *