Press "Enter" to skip to content

Koncert Stefana Djokovica u Centru za kulturu Valjevo

Muzičko putovanje kroz Srbiju, na krilima muzike stiže u Valjevo 10. aprila!

Humanitarni muzički karavan „Sa Mocartom na krilima muzike“, uz pokroviteljstvo Tamare Vučić i podršku grada Valjeva, održaće se u u sali Centra za kulturu Valjevo, koji je svojevrsni hram muzike u srcu zapadne Srbije.

Nakon veoma uspešnih koncerata u Beogradu, Loznici i Nišu, Valjevo će biti mesto uživanja u klavirskim delima poznatih kompozitora Franca Šuberta, Frederika Šopena i Franca Lista u izvođenju mladog muzičkog virtuoza, pijaniste Stefana Đokovića.

Prihod od ulaznica, koje su u prodaji na blagajni Centra, biće doniran ovoj ustanovi, koja je poznata po aktivnostima popularizacije različitih žanrova muzike. Projekat „Sa Mozzartom na krilima muzike“ je prilika da Valjevci uživaju u nekim od najlepših komada klasične muzike, a uz to do podrže rad Centra za kulturu svog grada.

Ideja je da se kultura vrati u domove kulture svakog grada, zato svoj let kroz Srbiju, humanitarni muzički karavan, nastavlja u Kragujevcu, Kraljevu, Zaječaru, Vrnjačkoj Banji, Subotici, Priboju, Čačku i Novom Sadu.

Pridružite se Centru za kulturu Valjevu u muzičkom putovanju kroz Srbiju i to na najlepši mogući način – na krilima muzike.

FB_IMG_1680337176964

CENTAR ZA KULTURU VALJEVO

10. APRIL u 20h

Karte su u prodaji od 3.aprila po ceni od 600din.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *