Press "Enter" to skip to content

JUBILARNI 30. POVLEN RELI – AVANTURA ZA CELU PORODICU

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, održaće se 17. i 18. septembra sa startom na Divčibarama.

povlenreli1

Povlen reli predstavlja novi koncept relija, gde se, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, pozivaju i vlasnici SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Povlenreli2

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, gadjanje iz vazdušne puške i luka i strele , prepoznavanje planinskih vrhova isl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem pored brzine su potrebne i specijalne veštine vožnje u ternenskim uslovma.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Za više informacija nas možete kontaktirati na [email protected] ili na broja telefona +381 64144 04 40.

Biće nam zadovoljstvo da zajedno provedemo dan na Povlen reliju!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *