Press "Enter" to skip to content

JELICA MIJAILOVIĆ STEKLA ZVANJE MASTER INŽENJER GRAĐEVINARSTVA, PRIPREME METALCA 2015 ZA NOVU SEZONU U AVGUSTU

Pivot ŽRK Metalac 2015, Jelica Mijailović je primer da škola i sport mogu zajedno. Ona je uspešno završila master studije na Visokoj građevinsko-geodetskoj školi u Beogradu, smer građevinsko inženjerstvo. Od ove godine škola pripada Akademiji tehničko – umetničkih strukovnih studija Beograd a Jelica sada ima zvanje strukovni master inženjer građevinarstva. Sve čestitke!

jelica

Inače, članice Metalca 2015, desno krilo Dunja Despotović i srednji bek Staša Damnjanović, nedavno su kao gošće učestvovale ma Međuopštinskim sportskim igrama u Prijepolju (MOSI) pojačavši ekipu Priboja na Limu na rukometnom turniru u okviru ove tradicionalne sportske manifestacije.

Start priprema ŽRK Metalac 2015 za novu sezonu planiran je za početak avgusta ali ne pre 10. avgusta. Sastav iz prošle sezone ostaće isti, mala je verovatnoća da će biti pojačanja sa strane a one devojke koje su krenule na fakultet takođe ostaju verne crvenom dresu Metalca.

zRK

Na fotografijama su Jelica Mijailović u akciji i ekipa Metalca 2015 sa trenerom Novokmetom tokom jednog tajmauta prošle sezone.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *