Press "Enter" to skip to content

JELICA MIJAILOVIĆ POJAČAVA NAPREDAK IZ KRUŠEVCA

Odlične igre Jelice Mijailović, pivota Metalca 2015 u Super “B” ligi Srbije nisu ostale bez odjeka pošto joj je stigla ponuda da se okuša u najkvalitetnijoj ligi Srbije. Naime, Napredak 12 iz Kruševca se dogovorio sa Jelicom da ga ona pojača u utakmici za Kup Srbije i u dva naredna kola u Super rukometnoj ligi što je Mijailovićeva prihvatila uz dozvolu Metalca 2015, naravno.

Jelica
Jelica Mijailović

Mijailovićeva (26) je tokom prvog dela prvenstva u Super “B” ligi bila najstandardnija rukometašica u Metalcu a takođe dobru igru je pružila na Kup utakmici protiv Kruševljanki. Ona će obući dres Napretka 12 na prvenstvenoj utakmici protiv Medicinara 21. decembra kao i na još jednom ligaškom meču Kruševljanki.

Inače, Jelica Mijailović je sportistkinja za primer jer je pored uspešnog bavljenja rukometom uspela da završi fakultet i da sa diplomom građevinskog inženjera radi u valjevskoj firmi “Kompresor Ing” gde trenutno vodi gradilišta van Valjeva.

MET-TEM5
Jelica Mijailović u duelu sa odbranom Temerina u utakmici 1. kola Super B lige u Valjevu

Ona će posle obaveza prema Napretku 12 nastaviti da brani boje Metalca 2015 koji će u drugom delu prvenstva pokušati da obezbedi opstanak u Super “B” ligi Srbije.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *