Press "Enter" to skip to content

ILIJA MILANOVIĆ, NOVO POJAČANJE ZA RADNIČKI

Da je valjevski Radnički veoma ozbiljno shvatio novu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj ligi, u kojoj će imati maksimalne ambicije, govore imena igrača koja su ovog leta stigli na Peti puk. Narandžasto-plavi su pored Ristovića, Stevanovića i ostalih pridošlica, angažovali i centarfora Iliju Milanovića (23 godina), koji je prolećnu polusezonu 2022-23 odigrao u Mačvi iz Bogatića.

BK-BORAC1
Ilija Milanović (crveno-beli dres) u dresu Budućnost Krušika na jednoj od ranijih utakmica ovog kluba u Valjevu

Talentovani špic je rođen u Aranđelovcu 13. juna 2000. godine, karijeru je počeo u lokalnoj Šumadiji koja ga je poslala na kaljenje u Slogu TEK iz Velikih Crljena. Vrativši se u svoj matični klub, odigrao je sezonu 2020-21 u Aranđelovcu a potom je prešao u Budućnost Krušik čije je boje branio do početka 2023. godine. U dresu valjevskog srpskoligaša je pokazao svoje realizatorske sposobnosti ali je u februaru ove godine napustio Pećinu i otišao u Mačvu iz Bogatića.

Milanović će u svakom slučaju biti veliko pojačanje za Radnički jer se radi o pokretljivom igraču koji koristi obe noge, ističe se u igri glavom i dobro se snalazi u gol situacijama.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *