Press "Enter" to skip to content

Gust raspored aktivnosti Rvačkog kluba Mladost

U sutotu 18.03. u Petrovcu na Mlavi održano je Prvenstvo Centralne Srbije koje ima kvalifikatorni karakter za Prvenstvo Srbije.

IMG-278654e808d26dc595e362bcf48bb09f-V

Turnir je održan za uzraste U13, U17 i Seniore. U uzrastu U13 u ekipnom plasmanu zauzeto je drugo mesto dok u uzrastu U17 valjevska Mladost osvaja prvo mesto. Seniori su podbacili očekivanja i zauzeli su ekipno 4. mesto. Na turniru je nastupalo 39 rvača našeg kluba što je ujedno i najbrojniji nastup. Zbog povreda nisu nastupali seniori Djermanović i Lekić pa bi slika bila potpuno drugačija i u seniorskom uzrastu.

Od 17-19. marta u sportskom centru “OMNI” trenirala je prvo reprezentacija Rvačkog Saveza Centralne Srbije a od 19-24.marta i nacionalni tim u uzrastu U15, tako da je kroz naš grad prodefilovalo preko 40 boraca iz cele Srbije. Ono što je važno pomenuti da su treneri RK Mladost uz Uljheji Šandora iz Kanjiže dobili poverenje selektora svih selekcija dr Milorada Dokmanca da sprovedu pomenute pripreme što je svakako dokaz da je naša škola rvanja visoko cenjena.

Narednog vikenda očekuje nas kvalifikacioni turnir za prvenstvo Srbije za uzraste U15 i U20 gde ćemo nastupati sa 16 rvača i 2 rvačice. Veliki posao je pred nama, na jesen nas očekuje i Svetsko Prvenstvo u beogradskoj Areni gde ćemo zasigurno imati aktivnu ulogu. Treneri i rvači rade punom parom, možemo reći da smo na početku zapleta ove sezone a svakako imamo čemu da se nadamo.

RK MLADOST

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *