Press "Enter" to skip to content

Gradski odbor POKS-a Valjevo: Pismo Ministru zdravlja prof. dr Danici Grujičić

Član Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije, koji živi i radi u Valjevu, u ime Gradskog odbora POKS Valjevo obratio se pismom Ministru zdravlja u kome se kaže:

“Poštovana g-đo Grujičić, iz razgovora koji sam obavio sa vozačima Hitne službe u Valjevu, saznao sam da su njihove plate ispod linije nacionalnog dostojanstva.

Iz medija sam saznao da je to slučaj u svim gradovima i opštinama, širom Srbije, osim u četiri grada koji imaju Kliničke centre : Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš. Znamo da su tako ponižavajući položaj ovim vrednim ljudima koji rade najodgovorniji posao dodelili oni koji su vodili Ministarstvo zdravlja od početka ovog veka, a pre svega Tomislav Milosavljević, koji je predstavljao onu užasnu stranku i ideologiju, koja je sve naše radnike, pa tako i vozače hitne službe, tretirala i nudila kao jeftinu radnu snagu”, nastavio je Milan Petrović.

“Mi smo u opozicija Vladi Srbije, u kojoj ste ministar, ali verujemo da ste vi najbolji ministar u toj Vladi. Vaše iskustvo i rezultati, na polju medicine, vaš odnos prema narodu i državi, kao i činjenica da niste do sada obavljali ni jednu funkciju van svoje struke, za nas je dovoljna da Vam se obratimo i skrenemo pažnju na ovaj problem koji je zadire i u sferu bezbednosti.

Vaše ponašanje, nakon terorističkih napada, na školu u Beogradu i nakon svih užasa koji su usledili nakon toga uverili su nas, da pored toga što ste potvrđeni stručnjak u svom poslu, da vas bole sve rane našeg mnogostradalnog naroda.

Gospođo Grujičić, zato se Vama obraćamo i od Vas očekujemo podršku i razumevanje”, istakao je, na kraju, Milan Petrović, u ime Gradskog odbora POKS Valjevo.

Marija Ilić, Portparol Gradskog odbora

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *