Press "Enter" to skip to content

FUDBALSKI TURNIR “VALJEVO 2024”

Na stadionu na Petom puku je u subotu i nedelju održan tradicionalni fudbalski turnir “Valjevo” 2024 za mlađe kategorije. U organizaciji FK Radnički, na turniru je učestvovalo 80 ekipa sa ukupno preko 1000 dečaka rođenih od 2012. do 2017. godine. Pored ekipa iz Valjeva, učešće su uzeli klubovi iz Lazarevca, Šapca, Krupnja, Obrenovca, Lajkovca, Loznice, Koceljeve, Novog Sada itd. Odlično organizovana manifestacija koja je još jednom pokazala da su deca talentovana i da vole fudbal. Bilo je puno takmičarskih uzbuđenja, velike sreće zbog pobede, tuge i ljutnje zbog poraza, burnih reakcija emotivnih roditelja ali sve u svemu najviše je bilo entuzijazma i radosti igre, što je na kraju bilo najvažnije.

TURNIR14

U konkurenciji dečaka rođenih 2012. godine, prvo mesto je osvojila Vojvodina iz Novog Sada, drugi je bio valjevski Radnički a treći Senjak.

U kategoriji jedanaestogodišnjaka, najbolji je bio Radnički iz Valjeva ispred Tešnjara i šabačkog Sanrajza.

Prvo mesto kod dečaka rođenih 2014. godine pripalo je ekipi Tika-Taka iz Šapca, valjevski Radnički je bio drugi a novosadska Vojvodina treća.

U kategoriji klinaca 2015. godišta, na pobedničkom tronu je Kalimero iz Lazarevca ispred Loznice i valjevskog Radničkog.

Tešnjar je osvojio prvo mesto za uzrast osmogodišnjaka, ispred Radničkog iz Valjeva i lozničkog Feniksa.

I na kraju, u konkurenciji dečaka rođenih 2017. godine, Tešnjar je bio najbolji, drugo mesto pripalo je Rađevcu iz Krupnja a treći je bio Radnički iz Koceljeve.

Foto galerija:

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *