Press "Enter" to skip to content

Fondacija Alek Kavčić objavila nove besplatne udžbenike i obezbedila sve za 1.razred

Na sajtu besplatnabiblioteka.com od juče moguće je „skinuti“ i potpuno nove, ove godine pisane i odobrene od strane Ministarstva prosvete udžbenike za sve strane jezike za 1. razred, ako i engleski jezik za 5.razred. Sa ovim udžbenicima za sve strane jezike kompletirana je ponuda udžbenika za 1.razred.

NEW-AGE-PUBLISHING-UDZBENICI-JANUAR-2022-copyOsim udžbenika, na sajtu su potpuno besplatno, dostupne i audio verzije svih ovih udžbenika, odnosno audio materijal za učenje engleskog, francuskog, nemačkog i ruskog jezika.

„Na primer, sada je moguće birati između čak četiri različita udžbenika za učenje engleskog jezika za 1.razred. To nam je i cilj, da može da se bira između više različitih udžbenika za isti predmet. Takođe, ove godine radili smo i predali na odobrenje i udžbenike iz hemije, istorije, matematike, prirode i društva.. Nadamo se da ćemo uskoro i njih moći da postavimo na sajt besplatnabiblioteka“, rekao je profesor Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije.

Osim besplatnih udžbenika uskoro besplatno objavljujemo i materijale za učitelje, odnosno globalne i operativne planove.

Fondacija Alek Kavčić osnovana je u Americi 2017. godine. U Srbiji počinje sa radom početkom 2020. Osnovni ciljevi fondacije su promocija obrazovanja i nauke.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *