Press "Enter" to skip to content

FILIP NEDIĆ PONOVO NA KLUPI RADNIČKOG

Šef stručnog štaba Radničkog u novoj sezoni biće Filip Nedić umesto Lazara Karaklajića. Nedić je već vodio narandžasto-plave u sezoni 2020-21 a u prošloj je bio na klupi Crnokose iz Kosjerića i Krupnja. Kao jedna od najboljih u Drugog regionalnoj srpskoj ligi-Grupa Zapad, ekipa sa Petog puka je u poslednje dve sezone učestvovala u razigravanju za viši rang ali su oba pokušaja bila neuspešna, prvo protiv Mileševca iz Prijepolja a potom protiv Morave iz Zablaća.

-НЕДИЋ
FILIP NEDIĆ

I pored svega, kostur Radničkog i u sledećoj sezoni činiće iskusni igrači Marko Jakovljević, Stefan Bebić, Ivan Mladenović, Igor Ćirković, Dimitrije Mitrović, Milan Ninić, Zdravko Novaković kao i Siniša Simikić. Po rečima trenera Nedića od novih imena tu su Uroš Đokić, Vuk Ilić, Jovan Banković i Matija Marković a čeka se još jedan visoki mladi igrač i jedan malo iskusniji na spoljnoj poziciji.

.jpg

Novi trener takođe dodaje: ” Cilj je da kroz neku godinu podmlađen sastav Radničkog pokuša da napadne Prvu regionalnu srpsku ligu, koja je, smatram, potrebna za valjevsku decu, na koju se ne računa u Metalcu”.

Pripreme Radničkog počinju u utorak, 23. avgusta u hali na Studentu a prvenstvo startuje u oktobru.

Na fotografijama su detalj sa utakmice kvalifikacija za Prvu regionalnu srpsku ligu između Radničkog i Morave iz Zablaća, odigrane u Valjevu i Filip Nedić na otvaranju Valjevskog Omni Kupa.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *