Press "Enter" to skip to content

Europrom otvorio novi objekat u Železničkoj ulici

“Posebno nam je drago da je  nakon nekoliko godina otvaranja maloprodajnih objrekata u drugim opštinama Kolubarskog okruga ponovo  došao red na Valjevo, na grad u kome i jeste sve počelo i u kome se rodila ideja o nastanku „Europroma“ i grad,  koji i jeste osnova i srž poslovanja naše kompanije“, rekla je danas Bojana Perić, direktorka marketinga  na otvaranju novog „Europromovog“ maloprodajnog objekta u Železničkoj ulici br. 6 u Valjevu. Prodajni objekat u Železničkoj ulici ima oko 300 kvadrata prodajnog prostora i  zapošljava 15 ljudi. Asortiman roba u novom objektu je raznovrsniji i bogatiji od osatlih objekata ovog „ljubičastog“ trgovačkog lanca, a radno vreme  biće  od 7 časova  do ponoći.

Europrom-Valjevo-1

 Bojana Perić je danas, izmedju ostalog,  rekla  da je novi objekat  osvežen i obogaćen u odnosu na sve druge objekte „Europroma“, kako u  vizuelnom smislu  tako i u delu asortimana.

„Pored uobičajnih  segmenata kojima zaista poklanjamo veliku pažnju i za koje znamo da su kupcima izuzetno bitni, kao što su deo  sa svežim mesom, deo pekarskih proizvoda,  pijaca, odnosno sveže voće i povrće, mlečni proizvodi… ono što želim da istaknem je to da u ovom objektu „Europroma“ kupcima nudimo dosta novina,   koje nisu u ponudi u drugim objektima. To su sveže ćureće meso, „Premijum“  sirevi, odeljenje vinarije, domaći ručno mešen hleb,  sveže torte i kolači, kafa za poneti, sveže cedjeni sok od pomorandže… Znači,  mnogo novina kako u delu prehrane tako i u delu neprehrane objekta“, istakla je Perić i navela da je novina  i radno vreme objekta,  koje će svakog radnog dana trajati do ponoći,  i  da je to  još jedan vid dodatne usluge svim   kupcima.

Bojana Perić je skrenula pažnju i na  izmenjeni logo -tip Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

„ Kada pominjemo  Domaći trgovački lanac moram podsetiti da je „Europrom“ osnivač i ponosan član ovog lanca, koga čine  udruženje 14 regionalni domaći  trgovaca rasporedjeni na teritoriji cele Srbije i lanca,  koji u ovom trenutku broji preko 7 hiljada zaposlenih i oko 750 maloprodajnih objekata. Mi čvrsto verujemo da su udruženi domaći trgovci sa domaćim proizvodjačima jedan jak stub i oslonac domaće privrede i da će DTL u narednom periodu biti sve značajniji igrač na tržištu maloprodaje Srbije“, istakla je Perić.

DTL

Na novinarsko pitanje, kako se bore u konkurenciji moćnih stranih trgovačkih kuća, Bojana Perić je istakla  da se oni u kompaniji pridržavaju principa, koji su utemeljeni od samog osnivanja i  početka poslovanja.

„Mi nastavljamo naš način poslovanja kao i do sada, a to su prepoznatljive vrednosti „Europroma“ kroz ove 32 godine u nazad. To je, pre svega, akcentovanje domaćih proizvoda, isticanje ljudi u prvi plan, mi uvek ističemo da su stubovi „Europroma“ ,upravo,  naši zaposleni, njih  preko 700, naši dobavljači sa kojima kontinuirano  poslujemo i na dnevnpm nivuo preko 25 hiljada potrošača“, odgovorila je Bojana Perić i najavila nastavak  akcijske prodaje, koja je  negovana   proteklih godina i koja daje rezultate, ali i   po kojoj  je „Europrom“ prepoznatljiv kod  ovdašnjih kupaca.

Europrom-Valjevo-5

Samo  svečano otvaranje  novog objekta „Europroma“ u Železničkoj ulici obeležile su i  degustacije proizvoda, kao i pokloni namenjeni prvim kupcima.  Svaki  50. kupac  na poklon je dobio  tortu, a svakom stotom kupcu  usledio je  vaučer u vrednosti od 5 hiljada dinara.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *