Press "Enter" to skip to content

“Europrom” donira pakete pomoći najugroženijima u 7 opština

U susret predstojećim praznicima valjevska kompanija “Europrom” doniraće 1.150 prehrambeno-hemijskih paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama. Pomenuti paketi biće raspoređeni na sedam opština u kojima “Europrom” ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti raspoređeno 550 pomenutih paketa, dok će u opštinama Lajkovac, Mionica, Osečina, Kosjerić, Krupanj i Loznica biti donirao po 100 paketa najugroženijima.

Akcija će biti sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama u svakoj od navedenih opština po svojoj evidenciji i rasporedu, pritom vodeći računa da prilikom deljenja paketa budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere.

“Verujemo da će akcija biti završena uspešno i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima, kojima je to najpotrebnije, ova godina završi na lakši i lepši način”, poručuju iz valjevske kompanije “Europrom”

“Europrom” je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su tada podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo i ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Tada se akcija donacije paketa odnosila na opštinu Valjevo, a ova akcija koju “Europrom” organizuje pred novogodišnje i božićne praznike obuhvatiće svih sedam opština na kojima “ljubičasta” trgovina iz Valjeva posluje.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *