Press "Enter" to skip to content

DRINA IZ LjUBOVIJE ISPRAĆENA SA PEĆINE SA OSAM GOLOVA U MREŽI

Fudbaleri Budućnost Krušika su u 22. kolu Kolubarsko-mačvanske zone danas na Pećini katastrofalno porazili Drinu iz Ljubovije sa 8-1 (5-0) potpunio nadigravši izuzetno slabe goste. Utakmica je inače trebalo da se igra u subotu ali je uz saglasnost gostiju odigrana dan ranije zbog sutrašnje ženidbe igrača Budućnost Krušika, Aleksandra Đorđevića.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-1

U duelu dva neravnopravna protivnika Valjevci su bez problema stigli do visoke pobede a ono što je najinteresantnije je da su svoj veliki doprinos pravoj reviji golova dali i mladi igrači koji su sasvim zadovoljili. Rešetanje mreže Drine počelo je već u 3. minutu kada je veteran Ristović odlično ispratio akciju svog tima po levoj strani poslavši loptu u mrežu nesrećnog Miloševića nakon odličnog pasa Sofronića. Vrlo agilni Rašević je u 20. minutu bio na pravom mestu i povisio na 2-0. Strahinja Sofronić, koji se istakao kao asistent, u 33. minutu je bio precizan pogodivši kontra ugao udarcem sa leve strane. Mladi Marko Petrović je u 40. minutu spretno reagovao u šesnaestercu gostiju pogodivši za 4-0 a samo dva minuta kasnije u listu strelaca se ponovo upisao Ristović.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-2

U nastavku je kormilar domaćeg tima, Srđan Jovanović na teren poslao golobrade momke sa klupe a oni su mu to višestruko vratili. Sedamnaestogodišnji Jovan Birčanin je u 57. minutu primio dubinsku loptu, izleteo pred golmana gostiju a onda, kao već prekaljen prvotimac, smireno pogodio mrežu ispod Miloševića. Raspoloženi Rašević je u 72. minutu sjajnim udarcem sa nešto više od 15 metara pogodio gornji levi ugao za 7-0 da bi Birčanin ponovo pokazao realizatorske sposobnosti u 80. minutu postigavši svoj drugi gol. Čast gostiju spasao je Njegoš Petrović u 85. minutu.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-3

U sledećem kolu na redu je veliki derbi gradskih rivala na Petom puku gde Radnički dočekuje novog člana Srpske lige Zapad koji ga je u prvom delu prvenstva torpedovao sa 5-0.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-4

Stadion: „Park Pećina“, Gledalaca: 50. Sudija: Marko Ranković (Ub). Strelci: Ristović u 3. i 42, Rašević u 20. i 72, Sofronić u 33, Marko Petrović u 40. i Birčanin u 57. i 80. minutu za Budućnost Krušik; Njegoš Petrović u 85. minutu za Drinu.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-5

BUDUĆNOST KRUŠIK: Ranković, Grujičić, Gentić (od 46. Panić), Ristović (od 46. Ristić), Milovanović (od 46. Birčanin), Sofronić, Rašević, M. Petrović, P. Petrović, Đukić, Kojić.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-6

DRINA: Milošević, Andrić, Đurić, V. Petrović, Nešković, Nenadović, Momić (od 60. Matić), Todorović, Pajić, Đorđić (od 72. Davidović), Nj. Petrović.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *