Press "Enter" to skip to content

Dragan Mratinković – novi trener Srbijanke

Posle trogodišnjeg rada u Srbijanki 014 Vladimir Medenica napušta klub a umesto njega na klupu valjevskog prvoligaša će sesti iskusni Dragan Mratinković (62) koji je, između ostalog, do sada vodio Smeč 5 iz Kragujevca, Vranje, Smederevo, Kraguj, Jagodinu itd.

-МРАТИНКОВИЋ

Što se tiče igračkog kadra, pojačanja Srbijanke su korektor Jovana Arsić (185 cm 22 godine), bloker Andrea Marković (183 cm, 17 godina) i najverovatnije, libero Anđela Arsić (166 cm, 23 godine), sve tri iz kragujevačkog Smeča 5. U klub se vratila iskusni bloker Tamara Blagojević (190 cm, 27 godina) koja je prošlu sezonu branila boje Kleka u Super ligi Srbije.

-АРСИЋ-АНДРЕА-МАРКОВИЋ-И-АНЂЕЛА-АРСИЋ

Jedna od najboljih igračica Srbijanke u prošloj sezoni, talentovani primač Ivana Jerinić (183 cm, 19 godina) nastavlja karijeru u OK Inđija, članu Super lige Srbije.

-ЈЕРИНИЋ

Po rečima prvog čoveka kluba, Mila Rakića, pripreme za novu sezonu počinju sredinom avgusta.

-САСТАНАК

ĐORĐE PETROVIĆ OSTAJE ŠEF STRUČNOG ŠTABA VA-014

-ПЕТРОВИЋ

Iako je trener VA-014, Đorđe Petrović bio odlučan da napusti svoj dosadašnji posao u želji da se bavi promocijom muške odbojke u regiji Zapadne Srbije, ipak će voditi valjevskog drugoligaša u novoj sezoni. Ljudi koji vode klub uspeli su da ubede Petrovića da, posle ispadanja u niži rang, ostane trener i da sa ekipom čiju okosnicu će činiti igrači iz Valjeva, pokuša da osvoji prvo mesto u Drugoj ligi Srbije.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *