Press "Enter" to skip to content

DONACIJA LUKOILA ODBOJKAŠKOM KLUBU VALJEVO

U okviru svojih donatorskih akcija predstavnici kompanije „LUKOIL SRBIJA“ su posetili Odbojkaški klub „Valjevo“ i tom prilikom uručili donaciju namenjenu mlađim kategorijama kluba. Donacija sadrži: lopte, komplete dresova, poligonske sprave za trening, semafor, kolica za lopte, kao i druge neophodne elemente namenjene za trenažni proces najmlađih članova kluba.

LEPA DONACIJA LUKOILA MLA

Ana Janković, direktor za personal u kompaniji, je izrazila zadovoljstvo što je donacija usmerena ka najmlađima koji su u fokusu, kada su donatorske aktivnosti LUKOIL SRBIJA u pitanju, istakavši da pravilan razvoj mladih i dobri rezultati u ovom klubu očigledno počivaju na entuzijazmu odraslih i ljubavi prema deci i sportu.

PREDSEDNICA OK VALJEVO VESNA LUKI

U ime kluba na donaciji se zahvalila predsednica „OK Valjevo“ Vesna Lukić rekavši da je ovo prvi put da neka tako velika i ugledna kompanija kakva je „LUKOIL“ prepozna „OK Valjevo“ kao kolektiv u koji vredi uložiti i kome valja pomoći.

DEVOJ

Mlađe kategorije kluba broje preko 150 devojčica uzrasta od 8 do 16 godina i ova donacija će im pomoći da još kvalitetnije savladavaju veštine odbojkaške igre.

KADETKIWE VALJEVA PRVAKINJE REGIONALNE LIGE 2022

Odbojkaški klub Valjevo postoji 47 godina i do sada je kroz njega prošlo nekoliko hiljada devojčica iz našeg grada u različitim generacijama. Seniorska ekipa nastupa u Prvoj ligi Srbije za odbojkašice a najveći broj prvotimki dolazi iz mlađih kategorija kluba.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *