Press "Enter" to skip to content

DIMITRIJE PIRGIĆ PONOVO U RADNIČKOM

Kako se približava početak prolećnog dela prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone, u Radničkom i dalje intenzivno rade na stvaranju što jačeg tima. Kako se saznaje, narandžasto-plavi su uspeli da se dogovore sa svojim bivšim igračem Dimitrijem Pirgićem (22) koji se posle četiri godine vraća na Peti puk nakon putešestvija i igranja u Vojvodini, Kabelu iz Novog Sada, ubskom Jedinstvu, Realu iz Podunavaca i Takovu iz Gornjeg Milanovca.

ДИША ПИРГИЋ
Dimitrije Pirgić u skoku (broj 9) pored odbrambenih igrača Mladosti iz Dračića na prvenstvenoj utakmici u sezoni 2019-2020.

Pirgić je dete Radničkog u kom je prošao sve kategorije od petlića do prvog tima i gde se afirmisao kao vezni igrač koji može da igra na više pozicija u timu. Inače, ekipa Vladice Petrovića se trenutno nalazi u Krupnju gde će do nedelje, 18. februara obaviti jedan deo planiranih priprema za drugi deo prvenstva. Radnički je do sada odigrao tri kontrolne utakmice, pobedio je kombinovani tim Partizana 3-2 a izgubio od Budućnosti iz Dudovice 1-4 i Šušnjara 0-1.

Narandžasto-plavi su lepo pazarili u ovom prelaznom roku pošto su doveli Jeremića, Đorđevića, Gentića, Rajevca, Jankovića i Pirgića mada se Gentić povredio i najverovatnije neće moći da igra tokom predstojećeg prolećnog dela prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *