Press "Enter" to skip to content

DEVOJČICE METALCA 2015 UČESTVOVALE NA RUKOMETNOM KAMPU “JAHORINA 2023”

Devojčice Metalca 2015, godišta 2008. do 2013., učestvovale su prošle nedelje na na rukometnom kampu “Jahorina 2023″na Palama. Organizator kampa je Rukometni klub Bijeljina, koji polaže mnogo pažnje radu sa mlađim kategorijama koje ostvaruju značajne uspehe, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Kamp je samo jedna od aktivnosti koje klub sprovodi u popularizaciji rukometa i pravilnog usmeravanja budućih znalaca ovog sporta.

KAMP JAHORINA 2023_1

Ove godine se okupio rekordan broj od preko 180 učesnika kampa. Mlade rukometaše iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, trenirali su eminentna rukometna imena: Bogdan Rankić, Aleksandar Savić, Nemanja Babić, Nemanja Dmitrović, Salih Pala, Stefan Čurčić, Ljubiša Ristić, Ljiljana Novokmet, Saša Kovačević, Bakir Buljugija, Renato Čović, Adam Savić i Sredo Vidaković. Akcenat rukometnog kampa “Jahorina 2023” je na individualnom radu.

IMG_0163copy_FB

Devojčice Metalca 2015 sa svojim trenerom bile su smeštene u hotelu na Jahorini a trenirale su u sportskoj hali na Palama. Pored redovnih treniga, devojčice su imale priliku da obiđu Jahorinu i da borave u predivnom okruženju tako da je njihov boravak na Palama bio pun pogodak Prema rečima Ljiljane Novokmet, rukovodioca omladinske škole Metalca 2015, boravak Valjevki prošle godine u Stanišićima ih je preporučio za kamp “Jahorina” a važno je znati da će devojčice Metalca 2015 i ove godine u avgustu opet biti gošće u Stanišićima.

KAMP JAHORINA

Osim Opština Pale i Istočni Stari Grad, i Grada Istočno Sarajevo, realizaciju kampa pomogao je i Olimpijski Centar Jahorina.

Inače, dobra je vest da su najbolje mlade rukometašice Metalca 2015 na izbornim treninzima za mlađe reprezentativne selekcije pokazale kvalitet tako da neće biti iznenađenje ako neke od njih budu uvrštene u uži izbor.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *