Press "Enter" to skip to content

DESETKOVAN VA-014 IZGUBIO OD SLOGE U VALJEVU

U nastavku Druge lige “Centar” odbojkaši VA-014 su u Valjevu ubedljivo poraženi od Sloge 2015 iz Petrovca na Mlavi 0-3 (20-25, 24-26, 11-25). Interesantno je da su Valjevci samo pre tri nedelje istog protivnika uspeli da savladaju na svom terenu. Ovog puta je VA-014 bio nekompletan jer trener Knežević nije mogao da računa između ostalih na Aksentijevića, Micića i Rankovića dok se u prvoj četvrtini povredio Jaćimović, najbolji igrač valjevskog drugoligaša koji je morao da napusti teren.

ВА-СЛОГА8

Uprkos svemu, domaći tim se maksimalno borio, dečaci su dali sve od sebe ali u uslovima smanjene rotacije, nisu mogli više od poraza. Petrovčani su sve vreme vodili u prvom setu, bili su organizovaniji u napadu, imali su kvalitetniji prijem tako da su lako stigli do vođstva. Valjevci su dosta grešili u prijemu i servisu, na mreži nisu uspevali da ostvare svoje zamisli i Sloga je zasluženo povela 0-1.

ВА-СЛОГА3

Dominacija gostiju nastavljena je i na početku drugog seta. Serijom efektnih servisa i uspešnih napada Sloga je povela 3-11 i očekivala se laka egzekucija. Ipak, VA-014 uspeva da se podigne i nakon nekoliko uspešnih blokova i snažnih smečeva smanjuje na 9-12 da bi veoma brzo na semaforu stajalo 14-15. Živnulo je ono malo najvernijih pristalica domaćeg tima, uglavnom članova porodica igrača VA-014, posebno kad su Valjevci poveli 20-19. U tom momentu je dosuđen jedan sporni poen gostima, došlo je do žučne rasprave i nekoliko minuta je utakmica bila prekinuta. Domaći tim potom posle lepe akcije Stanića ponovo ima poen prednosti 22-21 ali nema dovoljno koncentracije, čini greške u prijemu i na mreži tako da gosti na kraju uspevaju da se vrate i uzmu i drugi set.

ВА-СЛОГА2

Sloga lako stiče prednost na početku trećeg seta 2-6, 4-8 i 6-15. Prijem VA-014 ne funkcioniše, odbrana na mreži nije dovoljno čvrsta i semafor beleži visoku prednost gostiju od 8-20 kad je bilo jasno da ovoga puta bodovi zasluženo odlaze u Petrovac na Mlavi.

ВА-СЛОГА7

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *