Press "Enter" to skip to content

Danas se pušta u saobraćaj Ulica Vuka Karadžića

PR služba grada Valjeva saopštila je da je Ulica Vuka Karadžića puštena u saobraćaj danas u 17 časova. Kako se nvodi u daljem saopštenju,  u toku popodneva mogući su manji radovi na završetku horizontalne signalizacije, zbog kojih nema potrebe držati celu ulicu zatvorenu, poručuju izvođači radova iz GP „Kompresor ing“.

Vuka-Karadzica

“Grad Valjevo se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju. Rezultat svega je da smo dobili modernu i lepu ulicu, koja je sačuvala gradski duh i prepoznatljive platane, dobila dodatnu funkcionalnost i postala ukras našeg grada.

Vuka-Karadzica-pesacki-prelaz

Podsetimo, Ulica Vuka Karadžića je bila u veoma lošem stanju i godinama je čekala na rekonstrukciju. S obzirom da je bio veliki pritisak javnosti i nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalazi ulica, odlučeno je da se ne čeka sa radovima, pa je veći deo radova obavljan tokom jeseni i zime, što ih je dodatno usporilo.

Vuka-Karadzica-novi-prelaz

Ulica Vuka Karadžića je sada kompletno i kvalitetno rekonstruisana i spremna da traje dugi niz godina”, navodi se u saopštenju za javnost.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *