Press "Enter" to skip to content

Čišćenje Mejine česme

Obaveštavamo sve valjevce da je Poliptih pokrenuo izvođenje muzičkog projekta „Gradačke rukoveti“, koji će biti krunisan velikim jesenjim koncertom. U to ime predvideli smo niz zanimljivih aktivnosti koje bi trebalo da upotpune kulturno-umetnički život grada i letnje aktivnosti.

web-Mejina -5

“Tradicionalnom ekološkom akcijom čišćenja Mejine česme u kanjonu reke Gradac i okupljanjem mladih muzičara započeli smo muzičko leto. Ovaj zanimljivi, a često zapušteni deo našeg grada, već godinama nas inspiriše i pokreće na aktivnosti. Zato smo odlučili da ga ponovo uredimo i oživimo. Slede brojna druženja, dodatni ekološki radovi, muzičke radionice i obogaćivanje priode zvukom, lepotom i osmesima. Pozivamo Vas da nam se pridružite, ne samo u izvođenju akcija, već i u kreativnom procesu rada sa svežim idejama, predlozima i optimizmom”, kažu iz grupe Poliptih.

“Sve naše aktivnosti praćene su bogatom foto arhivom. Ukoliko Vam se ideja dopadne možemo Vam pružiti sjajne materijale za video i foto reportaže”, dodaju  Marmo, Luka i Nataša iz grupe Poliptih.

web-Mejina -1

Vaši,

Marko, Luka & Nataša

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *