Press "Enter" to skip to content

BUDUĆNOST KRUŠIK SE PRAZNIH RUKU VRATILA IZ TUTINA

Teško ide fudbalerima Budućnost Krušika na gostovanjima ovog proleća jer su u 23. kolu Srpske lige Zapad juče doživeli poraz u Tutinu 0-1 (0-0). Slabo izdanje Markovićevih izabranika i potpuno zaslužena pobeda domaćina. Nije pomoglo ni to što je ekspedicija Valjevaca krenula na put u petak, zatim prespavala u Novom Pazaru a onda u subotu stigla u Tutin u cilju da se maksimalno smanji umor od putovanja.

БК-ТУТИН14
Štoper Budućnost Krušika Đermanović odnosi loptu ispred Milosavljevića na utakmici protiv Tutina u prvom delu prvenstva u Valjevu

Bio je duel sa malo pravih prilika na obe strane a slaba je uteha da je više šansi i u takvom odnosu snaga imao valjevski tim. Naime, u prvom poluvremenu su gosti dva puta bili u prilici da ugroze Kadira Hajrovića ali odsustvo spretnosti i koncentracije je sprečilo vođstvo Budućnost Krušika. U završnici utakmice je Pavle Stojanović čak pogodio prečku ali se pišu bodovi do kojih je Tutin stigao golom Rijalda Sulejmanovića u 70. minutu nakon što je sa 7-8 metara pogodio mrežu Milinkovića.

Valjevski srpskoligaš je i dalje na šestom mestu sa 32 boda a iduće nedelje ga očekuje još jedan veliki izazov, dolazak čačanskog Borca 1926. Lider stiže na Pećinu posle poraza na svom terenu od direktnog konkurenta FAP-a i više nema pravo na grešku.

Gradski stadion u Tutinu. Gledalaca 150. Sudija Nikola Todorović iz Lešnice.

TUTIN: Hajrović, Šarac, Trtovac, Hot, Salihović (od 87. Enes Hamidović , Kesar, Zimonjić, Ademi (od 46. Ahmatović) , Goružđić, Armin Hamidović (od 46. Mujković), Sejdović (od 46. Sulejmanović).

BUDUĆNOST KRUŠIK: Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 77. Pavić), Starčević, Nešković (od 46. Pavle Stojanović) , Đurić (od 62. Blažić), Igor Milovanović, Petrović.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *