Press "Enter" to skip to content

BUDUĆNOST KRUŠIK POČELA PRIPREME ZA PROLEĆNI DEO PRVENSTVA

Fudbaleri Budućnost Krušika su danas posle podne zvanično počeli pripreme za drugi deo prvenstva u Srpskoj ligi Zapad. U znatno izmenjenom sastavu u odnosu na jesenji deo prvenstva i pod komandom novog šefa stručnog štaba Predraga Simića i njegovog pomoćnika Srđana Jovanovića, na stadionu “Krušik” je danas bilo 23 igrača.

BK2

Iz sastava koji je počeo sezonu nedostaju Tripković (otišao u Zlatibor), Ristović (Železničar Lajkovac), Aleksić (Radnički Obrenovac), Golović (Grčka), Janković (Dudovica) dok su pod znakom pitanja Matić, Đermanović i D.Đorđević. Nova imena su David Starčević (došao iz ubskog Jedinstva), Kristijan Močić (Slovačka), Nikola Mijailović (Radnički Valjevo), Stevica Đurić (Sinđelić), Stefan Grujičić (Strmovo) i povratnik Stefan Milinković (OFK Divci). Prvom timu su takođe priključeni omladinci Mateja Marković, Stefan Marković, Lazar Milutinović, Petrović i Milovanović.

DAVID-STAR

Okosnicu tima činiće provereni prvotimci Rajevac, Gentić, A.Đorđević, Tešić, Pavlović i P.Petrović.

PREDRAG-SIMIC

Šef stručnog štaba Predrag Simić (48), koji je prošle sezone bio pomoćnik Srđanu Jovanoviću kada je Budućnost Krušik osvojila prvo mesto u Zoni, u svojoj trenerskoj karijeri vodio je Budućnost, Vujić Vodu, Krušik, Ribnicu i takođe je radio u školi fudbala “Senjak”. On je izjavio da valjevskog srpskoligaša u Srpskoj ligi Zapad očekuje borba za opstanak i da se nada da će taj cilj biti ispunjen.

Inače, start prolećne sezone na srpskoligaškom “zapadu” predviđen je za prvi vikend u martu kada će Budućnost Krušik igrati protiv Rađevca u Krupnju.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *