Press "Enter" to skip to content

BUDUĆNOST KRUŠIK POČELA PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Pod komandom trenera Predrag Simića i Srđana Jovanovića, fudbaleri Budućnost Krušika su ove nedelje krenuli sa pripremama za novu sezonu u kojoj će nastupati u izmenjenom sastavu. Pripreme će se obaviti u Valjevu, radiće se dva puta dnevno na stadionu Krušik a u slučaju izuzetno visokih temperatura i sparnog vremena, samo posle podne. U novoj sezoni valjevski srpskoligaš neće moći da računa na kapitena i najboljeg strelca Filipa Rajevca sa kojim nije postignut dogovor oko nastavka saradnje a klub su takođe napustili Matić, Tešić, Marko Petrović, Miloš Milovanović, Močić i Jovičić.

BK2
Šef stručnog štaba Predrag Simić na treningu u sredu na stadionu “Krušik”

Nova imena su tri mlada igrača koja stižu iz šabačke Mačve na pozajmicu, Nemanja Pavić, Nemanja Panić i Miloš Nešković, zatim Lazar Lazarević (Rad), Nemanja Novaković (Kolubara), Andrija Ranisavljević (Jedinstvo Ub), Marko Ivanović (Radnički Valjevo) i najveće pojačanje, Strahinja Krstić koji dolazi iz čačanskog Borca.

BK4

Valjevci će do početka prvenstva odigrati sedam kontrolnih utakmica i to protiv Karađorđa iz Topole u Valjevu u subotu 15. jula, BASK iz Beograda je gost na Krušiku 19. jula, obrenovački Radnički stiže u Valjevo 22. jula, Karađorđe ponovo 29. jula, FAP na Zlatiboru 2. avgusta, Železničar iz Inđije 5. avgusta i kao generalna proba, Vrelo Sport 12. avgusta, još se ne zna gde.

BK7
Pomoćni trener Srđan Jovanović daje uputstva na trening u sredu na stadionu “Krušik”

Još nije poznat tačan datum početka prvenstva Srpske lige Zapad koje će dolaskom Zlatibora i Loznice iz Prve lige, uz uvek jake Borac iz Čačka, FAP iz Priboja, Slogu iz Požege i druge timove, u novoj sezoni biti prilično jako i neizvesno.

BK1

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *