Press "Enter" to skip to content

BUDUĆNOST KRUŠIK POČELA PRIPREME ZA DRUGI DEO PRVENSTVA SRPSKE LIGE ZAPAD

Pod komandom šefa stručnog štaba Peđe Simića, njegovog pomoćnika Srđana Jovanovića, kondicionog trenera Andrije Gligorijevića i trenera golmana Vladimira Tadića, juče su na stadionu “Krušik” počele pripreme fudbalera Budućnost Krušika za drugi deo prvenstva u Srpskoj ligi Zapad. Po već ustaljenoj praksi, prvo će se raditi na sticanju snage a potom će se forma brusiti kroz odigravanje kontrolnih utakmica.

ЗП2

Valjevci će na proleće biti slabiji za Vasilija Martinovića koji je otišao u Berane, Aleksandra Đorđevića koji se prema rečima ljudi iz valjevskog srpskoligaša povlači, Strahinje Krstića i Lazara Ristovskog, koji će potražiti novu sredinu. Nova imena za sada su levi bek Dejan Ristić iz Kragujevca i štoper Vukašina Blažić iz Mačve iz Bogatića, inače rođeni Mioničanin. Otpala je mogućnost da lucidni Marko Živanović iz valjevskog Radničkog pojača napad Budućnost Krušika na proleće pošto se on navodno predomislio i odlučio da ostane na Petom puku.

ЗП4

Inače, protivnici valjevskog srpskoligaša tokom zimskih priprema biće Medoševac 27. januara, Teleoptik 3. februara, kasnije će izabranica trenerskog dvojca Simić-Jovanović odmeriti snage sa čačanskim Borcem, Loznicom i Slogom iz Požege. Početak prolećnog dela prvenstva predviđen je za 9. mart kada Budućnost Krušik igra u Požarevcu protiv Mladog radnika.

ЗП5

“Bićemo slabiji u drugom delu prvenstva. Pored toga, imamo nepovoljan raspored jer nam četiri prvoplasirane ekipe Borac, FAP, Loznica i Sloga iz Požege stižu u Valjevo dok sa slabijim rivalima igramo u gostima. Liga je tvrda i izjednačena, očekuju nas teško dueli. Pokušaćemo da se opet spremimo kao letos kada smo zahvaljujući odličnoj kondiciji bili egal sa svim protivnicima od kojih smo mnoge uspeli da nadtrčimo.” – rekao je Srđan Jovanović.

ЗП1

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *