Press "Enter" to skip to content

BK „SPUTNJIK – MET“ U PARKU PEĆINA UČESTVOVAO U SADNJI CRNOG I BELOG BORA

Pod pokroviteljstvom Grada Valjeva i gradonačelnika Grada Valjeva Lazara Gojkovića, „Agrorazvoj – valjevske doline“ d.o.o., Udruženje „Zagrljaj“ i Biciklistički klub „Sputnjik – MET“ iz Valjeva, 28. oktobra 2023. godine, organizovali su i u parku Pećina sproveli akciju sadnje četinara.

FB_IMG_1698603744718

Zajedničkim snagama dece i roditelja, članova udruženja „Zagrljaj“, BK „Sputnjik – MET“, zaposlenih u preduzeću „Agrorazvoj – valjevske doline“ i okupljenih građana, u parku Pećina, na prethodno očišćenom i pripremljenom terenu posađeno je ukupno 300 novih sadnica crnog i belog bora.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

BK „Sputnjik – MET“ odazvao se ovoj sjajnoj akciji u želji da naglasi važnost očuvanja šuma i vođenja računa o životnoj sredini, i upravo zato je svaki biciklista zasadio svoje drvo, kao zalog za budućnost.

Screenshot_20231029_193111

Pozivamo građane da neguju prirodu, da usvajaju zdrave ekološke navike i pridruže se sličnim akcijama kada god su u prilici. BK „Sputnjik – MET“ nastaviće da se zalaže za one vrednosti koje nalažu da, osim nastojanja za postizanjem što boljih sportskih rezultata, treba negovati i čovečnost.
Screenshot_20231029_193302

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *