Press "Enter" to skip to content

BIVŠI IGRAČ METALCA, ADIS TURBIĆ POTPISAO ZA RADNIČKI

Član MRL Zapad 1A, valjevski Radnički će u drugom delu prvenstva biti jači za Adisa Turbića (26 godina, 195 cm), krilo/beka koji je valjevskoj košarkaškoj publici dobro poznat iz vremena kad je branio boje Metalca. On je u valjevskom prvoligašu proveo dve sezone, 2017-18 i 18-19 istakavši se, između ostalog, veoma dobrom igrom u odbrani.

Turbić
Adis Turbić u dresu Metalca izvodi slobodna bacanja na utakmici Košarkaške lige Srbije protiv i Dunava u sezoni 2018-19

Turbić je iz Bačke Topole a u svojoj karijeri je igrao za Spars iz Sarajeva, Topolu, Konstantin iz Niša i Spartak iz Subotice. Inače, Adis Turbić je valjevski zet, u braku je sa Ivanom Novokmet bivšom odbojkašicom koja takođe potiče iz poznate valjevske sportske porodice.

Radnički zauzima 5. mesto u prvom delu prvenstva MRL Zapad 1A sa bilansom od 3 pobede i 3 poraza. Drugi deo prvenstva za valjevske klubove, Radnički i Student 014 u ovom rangu takmičenja počinje 27. januara sledeće godine njihovim međusobnim duelom a 8. februara se nastavlja liga, utakmicama 8. kola u kome Radnički igra protiv Apača u Banji Koviljači a Student 014 dočekuje Babajić iz Ljiga.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *