Press "Enter" to skip to content

Asfaltiranje lokalnih puteva u Osečini

Nakon asfaltiranja opštinskog puta u Gornjem Crniljevu koji spaja Vlašić sa spomen kompleksom Pilota Milenka Pavlovića nastavljeno je asfaltiranje lokalnih puteva na teritoriji opštine Osečina.

idjphoto.rs-004-1024x732-1

“Kilometar po kilometar uređujemo našu opštinu. Cilj nam je da stignemo do svakog domaćina, jer želimo da naši meštani imaju pristojne uslove za život. Do sada je asfaltiran opštinski put u Gornjem Crniljevu, zatim kilometar puta uz Oraje i Poljane u selu Plužac. Asfaltiran je put uz Presku u selu Carina i deo opštinskog puta od prodavnice do raskrsnice za Periće. U varošici je konačno asfaltirana Ulica Svetog Save, preostali neuređeni deo ulice Ostenjački put kao i krak ka Gačićima na Ostružanjskom putu.

U Mesnoj zajednici Dragodol asfaltiran je put za Neškoviće i Jevtiće, u MZ Bastav deo opštinskog puta Tešmanov konak ka Beloj Crkvi u dužini od 1,5 km. U toku su radovi na asfaltiranju dela opštinskog puta Bela Crkva ka školi u Belotiću u dužini od 2 km, a nakon toga započeće radovi na rekonstrukciji opštinskog puta u Lopatnju, od škole u Ostružnju do Vučaka. Koristimo lepe vreme da što više uradimo, a u planu je da se radovi nastave na proleće “, izjavio je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Neškovići, Jevtići, Dragodol, selo Plužac, Oraji i Poljane, Preska, Carina.

Ulica Svetog Save, Gačići, Ostenjački put.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *