Press "Enter" to skip to content

ALEKSANDAR KOVAČEVIĆ I MAŠA CVETKOVIĆ NAJSUPEŠNIJI SPORTISTI GRADA VALJEVA U 2022. GODINI

U svečanoj sali valjevske Gimnazije, sinoć su u organizaciji Sportskog saveza Valjeva proglašeni najuspešniji sportisti Valjeva u 2022. godini. 

12

Najuspešniji sportista grada Valjeva u prošloj godini je vaterpolista VK “Valis” i reprezentativac Srbije, Aleksandar Kovačević kome je priznanje uručio Vladimir Mišković, član Gradskog veća zadužen za sport.

2

Priznanje za najuspešniju sportiskinju je dobila Maša Cvetković, plivačica PK “Valis” i seniorska i juniorska prvakinja Srbije na 5000 metara a nagradu je predao Vukašin Radosavljević, član Upravnog odbora Sportskog saveza Valjeva.

8-1

U kategoriji najuspešnijeg sportskog stručnjaka Valjeva u prošloj godini, nagradu je dobio Miloš Saković, šef stručnog štaba VK “Valis” kome je priznanje uručio Predrag Branković, predsednik Sportskog saveza Valjeva.

6

Najuspešniji sportski kolektiv Valjeva je VK”Valis” koji se takmiči u Super ligi Srbije a nagradu je primio dr Nebojša Stojaković, predsednik kluba. Plaketu je Stojakoviću uručio Predrag Branković, predsednik Sportskog saveza Valjeva.

Priznanja za najuspešnije sportske radnike Valjeva u 2022. godine su dobili dr Nebojša Stojaković, predsednik VK “Valis” i Željko Ostojić, direktor Ustanove za fizičku kulturu “Valis” .

Nagradu za najuspešnijeg mladog sportistu i sportiskinju Valjeva, koja nosi ime “Milan Korać” dobili su Bogdan Angelovski, član Biciklističkog kluba “Sputnjik” i Ana Živanović, članica Karate kluba “014”.

1

Specijalna posthumna priznanja dodeljena su nedavno preminulim Ljubomiru “Ćubu” Bogdanoviću, za ogroman doprinos valjevskom rukometu i Jovanu “Joci” Bogdanoviću, za razvoj karatea u Valjevu.

15

Posebne pohvalnice dobili su Nikolija Kulinčević iz Biciklističkog kluba “Sputnjik”, Emilija Paramentić iz Biciklističkog kluba “Boba”, Andrijana Rašević iz Rukometnog kluba “Metalac 2015”, Neda Nenadović iz Odbojkaškog kluba “Srbijanka”, Mila Starčević iz Biciklističkog kluba “Sputnjik” i Aleksej Pavlović iz Valjevskog šah kluba “Sveti Nikolaj Srpski”.

Foto galerija :

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *