Press "Enter" to skip to content

6 SKUP MODELARA – 1. jul 2023.godine

Poštovani aviomodelari i ljubitelji vazduhoplovstva,

Screenshot_20230628_125900

U okviru DIVSTOCK FESTIVALA u subotu 1. jula 2023. godine na sportskom aerodromu Divci (LYVA) Valjevo, članovi Aerokluba Valjevo organizuju po šesti put revijalni skup modelara iz cele Srbije i okoline sa početkom u 11 časova.

Pozivamo sve aktivne modelare i ljubitelje vazduhoplovstva da nam se tog dana pridruže kako bi uveličali ovaj naš skup. Skup se svečano otvara u 11 časova i traje tokom celog dana do zalaska Sunca. Sve će ovo ukrasi brojna publika iz Valjeva i drugih mesta koju ćemo pozovati na skup kako bi uživali i osetili čari RC letenja. Na ovaj način pokušavamo da obogatimo sadržaj skupa i usmerimo mlade ka modelarstvu i letenju.

Ovaj skup kao i druge koje budemo organizovali ove godine biće u znaku 90 godina postojanja Aerokluba Valjevo.

Za sve učesnike organizujemo ručak na aerodromu u 15 časova. Još jednom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže ovom skupu i da okuse ovaj naš prelepi prostor aerodroma LYVA – Divci, koji omogućava neviđeni osećaj lepote bavljenja RC letenjem.

Molimo vas da nam potvrdite vaše učešće najksanije do petka 30. juna kako bismo mogli da planiramo pripreme za ovaj skup, tako što će te popuniti online prijavu na našem sajtu: PRIJAVA

Ukoliko vremenski uslovi ne budu naklonjeni tog datuma skup će se pomeriti za narednu nedelju, o tome će te biti naknadno obavešteni.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *