Press "Enter" to skip to content

19 medalja za valjevske Vitezove

U organizaciji Streličarskog udruženja “Kraljevi” iz Kraljeva za vikend je na planini Goč održano Državno prvenstvo u streličarstvu pod pokroviteljstvu “Streličarskog saveza Srbije”, na kojem su valjevski Vitezovi osvojili 19 odličja.

Strelicarski-klub-Vitezovi-3-864x576
Streličarski klub Vitezovi iz Valjeva

Državno prvenstvo – Streličarski 3D turnir – proteklo je u znaku strličarskog kluba iz Valjeva, a ostvaren uspeh naših Vitezova stigao je kao kruna sezone.

Oborena su dva rekorda, prvi po broju učesnika jednog kluba na 3D takmičenjima – čak 27 iz valjevskog kluba i ukupno osvojenih 19 medalja u izuzetno jakoj konkurenciji. Valjevski Vitezovi osvojili su 9 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih medalja u različitim kategorijama među 114 prijavljenih takmičara, što je veliki uspeh za ovaj klub.

Strelicarski-klub-Vitezovi-1-770x576

Streličarsko udruženje Vitezovi – S iz Valjeva osnovan je 2019. godine i već tri godine takmiči se na saveznom nivou. Za relativno kratko vreme u konkurenciji od 44 srpska kluba zauzima 3. mesto u ukupnom plasmanu koje je overeno i priznanjem na nedavno održanom 3D kupu Srbije u Užicu polovinom septembra ove godine.

Strelicarski-klub-Vitezovi-2

M.P.M.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *