Press "Enter" to skip to content

VLADICA PETROVIĆ NOVI TRENER RADNIČKOG

Rukovodstvo kluba sa Petog puka je postiglo sporazum sa Vladicom Petrovićem koji će preuzeti vođenje Radničkog nakon ostavke dosadašnjeg trenera Koste Markovića.

VLADICA1

Popularni “Struja” (52) je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri sedeo na klupi grčkog Eolikosa, Novog Pazara, Drine iz Zvornika, Metalca iz Gornjeg Milanovca, Mladosti iz Lučana, Osečine i Železničara iz Lajkovca, bio je pomoćnik u grčkoj Larisi a takođe je vodio valjevsku Budućnost u Zoni u sezoni 2013-14, kao i Budućnost Krušik u Srpskoj ligi Zapad u proleće 2021. godine.

Novi trener je poslednji angažman imao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, poseduje veliko iskustvo tako da u Radničkom očekuju da izvuče narandžasto-plavo iz krize. Radnički se u prelaznom roku ozbiljno pojačao i najavio borbu za prvo mesto u Kolubarsko-mačvanskoj zoni koje vodi u Srpsku ligu ali je startovao ispod očekivanja pretrpevši dva bolna poraza na svom terenu od Ribnice i Hajduka Stanka. Inače, Vladica Petrović je već radio u Radničkom u proleće 2011. kada je vodio kadetsku ekipu zonaša sa Petog puka.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *