Press "Enter" to skip to content

Veliki smo veliki

U petak, 23.6. 2023. se na sceni Centra za kulturu u Valjevu predstavilo oko 400 malih i velkih plesača.

005A4013

Organizator, Udruženje građana TIMS, usled nestabilne vremenske prognoze i visokih temperatura, odlučilo je da se DI FEStić ipak održi u Centru za kulturu.

005

Najpre su od 16,30 na sceni su igrale princeze Baletskog studija IN iz Lajkovca, a zatim su od 17,30 na sceni se predstavili predškolci iz Lajkovca, Osečine, Koceljeve i Valjeva, sa koreografijama koje su pripremali sa vaspitačicama. Inspirativne koreografije i kreativni kostimi uz pravi izbor muzike, doprineli su da su svi uživali, i deca na sceni i publika. Kao na filmskoj traci smenjivale su se koreografije: Igra lentama Sunce, Na svemirskom putu, Jedna zemlja-jedan tim, Splet kola Zone Zanfirove i Pozdrav iz Srbije.

1

I dok se priprema drugi blok naspup predškolaca, najmlađe balerine Studija M su igrale na velikoj sceni. U drugom delu DI FESTića su nastupili predškolci iz Valjeva i Lajkovca sa koreografijama pod nazivima: Zdravo vojsko oštrih olovaka, Veliki smo veliki, Hajde svete budi dete, Pusti ritam da te vozi i Let`s twist again. Po osmesima na sceni videlo se da su deca uživala u nastupima, a naručito na kraju uz fotografisanje sa maskotom i poziranje uz pehar. Na kraju su ponovo zaigrale balerine Studija M.

2

Bilo je ovo još jedno lepo dešavalje gdje su scenom dominirali predškolci koji od septembra postaju đaci prvaci!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *