Press "Enter" to skip to content

IVAN GENTIĆ POTPISAO ZA RADNIČKI

Radnički je uoči nastavka prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni napravio još jedan dobar posao angažovavši štopera Ivana Gentića (191 cm, 34 godine). Narandžasto-plavi su dovođenjem iskusnog Gentića rešili pitanje najranjivijeg mesta u svojoj odbrani i još više ojačali sastav uoči prolećnih duela u borbi za vrh tabele.

GENTIĆ
Ivan Gentić u dresu Ribnice nakon iznenađujuće pobede Mioničana na Petom puku u prvom delu prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone

Inače, Gentić je svoju karijeru počeo u valjevskoj Budućnosti, zatim je branio boje lajkovačkog Železničara i lazarevačke Kolubare, potom je devet sezona bio stub odbrane Budućnost Krušika, ujedno i kapiten kluba sa Pećine da bi prošlog leta prešao u Mionicu gde je u prvom delu tekućeg prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone igrao za domaću Ribnicu.

Pored obavljanja zadataka u odbrani, Ivan Gentić se ističe sjajnim skokom i izvanrednom igrom glavom zahvaljujući kojoj je sposoban da veoma često zatrese mrežu protivnika nakon prekida.

On je posle Jeremića, Đorđevića i Rajevca, četvrto pojačanje Radničkog ali i garancija da će ekipa sa Petog puka bez sumnje na proleće biti najveći kandidat za osvajanje prvog mesta u Zoni koje vodi u Srpsku ligu Zapad.

Prema rečima Radovana Rankovića, sportskog direktora Radničkog, u planu je dovođenje eventualno još jednog napadača.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *